O Belediyeden Şehit Öğretmen İçin Anlamlı Destek

Geçtiğimiz aylarda öğrencisi tarafından saldırıya uğrayarak şehit olan Necmettin Kuyucu adına açılan kütüphane için Gebze Belediyesi tarafından 130 kitap hediye edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda bağışları kitap kumbarasına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz adına belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik yaptı.

Eğitime her zaman önem veren bir belediye olduklarını ifade eden Çelik, “Başkanımız özellikle eğitime ve gençlere büyük önem veriyor. Bu anlamda Gebze Belediyesi olarak görevi başında şehit olan öğretmenimiz Necmettin Kuyucu adına açılan kütüphane için kitap bağışında bulunduk” dedi.

06 May 2019 - 14:01 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.