Nevzat Doğan

İzmit Belediyesi’nin bisiklet dağıtımları devam ediyor. Hacı Bektaş Veli Ortaokulu’nda düzenlenen törenle 168 öğrenciye bisikletleri teslim edildi.

Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Okul Müdürü Erdoğan Davut, Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç, AK Parti İzmit İlçe yöneticisi Cemil Karaca, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN Okul Müdürü Erdoğan Davut bisiklet dağıtımında yaptığı konuşmada , “başkanımız hediyeleriyle çocuklarımızı her zaman mutlu ediyor. Öğrencilerim adına Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “Çocukların yüzü güldüğü zaman, heyecanı etrafa yayıldığı zaman mutlu oluyorum. Bütün çocuklar bizim evlatlarımız. Çocukların, ırkı, ulusu yoktur. Çocuk, çocuktur. Allah çocuklarımızın bahtını açık etsin. CEPHANELİK KOCAELİ’NİN YILDIZI OLDU 2002-2007 arası milletvekiliydim. Gezdiğim okullarda çok acı sahneler vardı, 70 kişilik sınıflar vardı. Okullarda bir tane projeksiyon cihazı yok, bir tane tepegöz yoktu. Bugün 5 yıldızlı okullar var. İlk kez Belediye Başkanı olduğumda Tavşantepe’ye de sınıfı olan Cephanelik bölgesinde in cin top oynuyordu. Hazırladığımız projelerle bu bölgeye spor tesislerini, Kadın Sosyal Yaşam Merkezini, deprem müzesini, sanal gerçeklik küresini, mesire alanını yaptı. Ayrıca Türkiye’nin en modern şehir hastanesinin de buraya yapılmasını sağladık. Cephanelik bölgesi Kocaeli’nin yıldızı oldu. Buranın faydasını evlatlarımız en iyi şekilde görecek. KOLTUKTAN KALKMASINI BİLECEKSİN 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Koltuktan kalkmayı da bileceksin. Benim için 2 dönem yeterli. Bazılarını bıraksan bastonla koltuğa gelecek. Gençlerimizin önünü açacağız. Hizmetleri yapmak kolay olmuyor. Parayı iyi kullanıyoruz, kuruşunuzu ziyan etmiyoruz. Milletin kaynaklarını çocuklarımızın sağlığı, gelişimi için harcıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

05 Ara 2018 - 17:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.