MÜSTEŞAR YARDIMCISI'NDAN İSU'YA İNCELEME

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram’ı makamında ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (ÇŞB) Müsteşar Yardımcısı M....

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram’ı makamında ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (ÇŞB) Müsteşar Yardımcısı M. Bahattin Kaptan, Türkiye’de ilk olarak yapılan atıksu scada merkezini inceledi.

Bakanlığın Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Mesleki Hizmetler Genel Müdürlükleri ile Avrupa Birliği Yatırımlar Daire Başkanlığı’nda sorumlu Müsteşar Yardımcısı M. Bahattin Kaptan bir program nedeniyle Kocaeli’ ye geldi. İller Bankası Genel Müdür yardımcısı görevinde de bulunan Kaptan, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü görevinde birlikte çalıştıkları İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Misafirini sıcak bir ortamda karşılayan Genel Müdür Bayram, birlikte, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ile yapılan toplantıya katıldı. Kaptan ve Bayram, İller Bankası’nda görev yaparken deneyimlerini yöneticilere paylaştı. Müsteşar Yardımcısı M. Bahattin Kaptan, ayrıca, bakanlık olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Genel Müdür Bayram, daha sonra müsteşar yardımcısını Türkiye’de ilk olarak yaptıkları ve Şubat ayında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından açılışı yapılan atıksu scada merkezini gezdirdi. Merkezde yapılan çalışmalar ile kullanılan teknoloji hakkında uygulamalı olarak bilgi veren Bayram, projenin Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştiğini söyledi.

Projeden etkilendiğini belirten Müsteşar Yardımcısı Kaptan, başarılı çalışmalarından Genel Müdür İlhan Bayram’ı tebrik etti.

18 Mar 2013 - 14:04 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.