MUHTARLAR EMNİYETTEN MEMNUN

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçede bulunan muhtarlar arasında her yıl düzenlenen geleneksel kahvaltı, geniş katılım ile İzmit Medya Evi’nde gerçe...

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçede bulunan muhtarlar arasında her yıl düzenlenen geleneksel kahvaltı, geniş katılım ile İzmit Medya Evi’nde gerçekleşti.Kahvaltıda İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik de hazır bulundu.

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçede bulunan muhtarlar arasında her yıl düzenlenen geleneksel kahvaltılı toplantı, geniş katılım ile İzmit Medya Evi’nde gerçekleştirildi. ‘Polis Muhtar Elele’ adı altında gerçekleştirilen toplantıya , İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Saraybahçe Polis Merkezi Amiri Metin Kutanis ,Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen , Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit’te bulunan mahalle muhtarlarıyla polis memurları katıldı. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, muhtarların polis teşkilatından memnun olduklarını dile getirdi. Kahvaltının ardından son dönemde en fazla mesai yapan ve en verimli çalışan altı polis memurlarına hediyeler verildi.

09 May 2013 - 15:26 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.