Muammer Aslan, oğlunu evlendiriyor

Muammer Aslan ilimiz ticaret ve siyaset hayatında önemli yer tutar. KOTKO Toptancılar Gıda Sitesi’nde iş yeri sahibi olan Muammer Aslan, Tadım Kuruyem...

Muammer Aslan ilimiz ticaret ve siyaset hayatında önemli yer tutar.

KOTKO Toptancılar Gıda Sitesi’nde iş yeri sahibi olan Muammer Aslan, Tadım Kuruyemişleri’nin bölge distribütörüdür.

Ticari hayatındaki başarısını siyasette de devam ettiren Aslan, bir dönem MHP’de çeşitli görevlerde bulundu, il yöneticiliği yaptı.

Şu sıralar aktif siyasete ara veren Aslan, bugünlerde tatlı bir telaş içinde.

Çünkü oğlu Kerem, bu hafta sonu dünya evine giriyor.

Muammer Aslan’ın sahibi olduğu Erhocaoğlu firmasında genel müdürlük yapan Kerem Aslan gönlünü işyerinde muhasebe bölümünde çalışan Pelin Yılmaz’a kaptırmış.

Geçtiğimiz günlerde MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın nişan yüzüklerini taktığı genç çiftin düğünü Buzz Restoran’da yapılacakmış.

Oğlu Kerem’in mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Muammer Aslan, düğüne ünlü sanatçı Pınar Dilşeker mini bir konser verecekmiş.

Kocaeli TV olarak Muammer Aslan’a koşturmacada kolaylıklar dilerken Kerem ve Pelin çiftine de ömür boyu mutluluklar diyoruz.

23 Oca 2013 - 10:40 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.