MHP'NİN GÖZÜ DARICA'DA

Milliyetçi Haraket Partisi İl teşkilatının gözdesi Darıca için seçtiği isim Arif Gülen, hem yerel hem de genel teşkilatı harakete geçirdi. Genel Başka...

Milliyetçi Haraket Partisi İl teşkilatının gözdesi Darıca için seçtiği isim Arif Gülen, hem yerel hem de genel teşkilatı harakete geçirdi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Darıca'ya gelmesinin bir mesaj olduğunu belirten Gülen, "27 bin oy ile Darıca'da belediye başkanı olunuyor. Ben 50 bin oy ile belediyeyi alacağım. Yüreğimle geliyorum." dedi.

Yerel seçimler öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "adaylarınızı erken açıklayın" söylemi harekete geçen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçeler içinde ilk olarak Darıca için Arif Gülen'in adaylığını genel merkeze önerdi. Gülen'in ismi Genel Merkezi de harakete geçirdi. MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli ve üst düzey parti yöneticileri 15 Mart tarihinde Darıca adayı Arif Gülen'i yalnız bırakmayacak.

50 BİN OY İLE BELEDİYEYİ ALACAĞIM

MHP Darıca İlçe Başkan Adayı Arif Gülen, "Benim derdim Darıca. 165 bin nüfusumuz var bunlardan 107 bin seçmenimiz bulunuyor. 20 bin seçmen sandığa gitmedi. 27 bin oy ile mevcut başkan görev aldı. Ben yüreğimle geliyorum ve 50 bin oy ile belediyeyi geri alacağım. Biz bir yıl önceden bu çalışmalara başladık. Darıca'yı kazanacağıma herkesi inandı. Ve burada tek yumruk olduk" dedi.

BAHÇELİ, DARICA İÇİN GELİYOR

Genel merkezin onayından çok Darıca'ya gelmesinin kendileri için büyük önem olduğunu belirten Gülen, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin 15 Mart tarihinde Darıca'ya gelecek olması birilerine mesajdır. Biz Ankara'ya gittiğimizde başkanımıza neler yapacağımızı rakamlarla anlattık. Adaylığımın arkasında genel merkezin olması herşeyi özetliyor. Başkanımız Marmara da ya da İstanbul da program için değil sadece Darıca için geliyor" şeklinde konuştu.

İKTİDARA KAŞI, BAYRAK ÇEKTİK

Gülen, "Bir yıl önce çalışmalara başladık. Böyle bir iktidara karşı iş adamı olarak bir yıl önceden adaylığınızı duyurmak, iktidara karşı bayrak çekmek çok zor. Burada ülkücüler herkes çok fazla çalışmalıyız. Darıca da herkes ülkücü değil ama Darıca'nın sorun ve sıkıntıları son bulsun diyen, "Benim Derdim Darıca" diyen herkesin oyunu istiyoruz.

DOĞDUĞUM YER KARS, DOYDUĞUM YER DARICA

Genel merkez ve il teşkilatının beklentilerini çok iyi anladığını ifade eden Gülen, "Doğduğum yer Kars, hemşerilerimin beni yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Ancak doyduğum yer de Darıca, bir çok projeye imza attık burada bundan sonra da atmak için hatır oyu istiyorum" açıklamasında bulundu.

08 Mar 2013 - 10:24 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.