MHP OTOPARK ÜCRETLERİNE DAVA AÇIYOR

Milliyetçi hareket partisi Kocaeli il teşkilatı haftalık il toplantısını gerçekleştirdi.Toplantı öncesinde basına açıklama yapan İl başkanı Aydın Ünlü...

Milliyetçi hareket partisi Kocaeli il teşkilatı haftalık il toplantısını gerçekleştirdi.Toplantı öncesinde basına açıklama yapan İl başkanı Aydın Ünlü önce iktidarı eleştirdi sonra da Karamürsel belediye başkan adayı İbrahim Ustayı tanıttı.

Milliyetçi hareket partisi Kocaeli il teşkilatı haftalık il toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıya Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy ve belediye başkan adayı İbrahim Usta’da katıldı. İl başkanı aydın ünlü açıklamasında önce iktidarı eleştirdi.Sonrada otopark ücretleri ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.Ünlü daha sonra Karamürsel belediye başkan adayı olan İbrahim Usta’yı Ankaraya götürerek adaylığını onaylatacaklarını ifade etti.Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy, Karamürsel’i almak için çalışaçaklarını ifade ederken, belediye başkan adayı İbrahim Usta ise oldukça iddialı konuştu.

[KGVID]http://kocaelitv.com.tr/wp-content/uploads/2013/05/mhp-otopark-yb.webm[/KGVID]

29 May 2013 - 11:40 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.