MHP İzmit'ten Alikahya'da esnaf ziyareti

MHP İzmit İlçe Başkanlığı Alikahya’da bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu.

MHP İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Metin Ceylan, İlçe Sekreteri Coşkun Sarskaya, İlçe yöneticileri Rahmi Yılmaz ve Aydın Akgül, MHP’nin çalışkan iki belediye meclis üyesi Engin Duymaz ve İlker Kazan’dan oluşan kalabalık bir heyetle Alikahya’nın saygın esnaflarından Marul Ticaret sahibi Uğur Marul ve Olcay Marul’u işyerinde ziyaret etti. Aynı heyet daha sonra aynı zamanda MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı olan Ergün Duran’ın emlak ofisini ziyaret etti. Ziyaretten son derece memnun kalan esnaflar heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

25 Oca 2021 - 15:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.