Meteoroloji'den Kocaeli İçin Çifte Haber!

Meteorolojiden Kocaeli için bir iyi bir de kötü haber var. Sıcaklıklar artacak ama yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji Kocaeli'yi uyardı. Kocaelide Sıcaklıklar artacak ama yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Kocaeli parçalı bulutlu bir cumartesi geçirecek. Sağanak yağış ise beklenmiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile zamanla Marmara kıyılarının parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise kuzey iç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın da genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete esmesi bekleniyor.

11 Oca 2020 - 11:38 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.