Merih Demiral Ve Milli Takım EURO 2020'de

Dün akşam oynanan ve EURO 2020’ye katılım yolunda en kritik maçlardan biri olan İzlanda maçından millilerimiz istediğini alarak ayrıldı.

Milli takımımız Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan İzlanda maçından kendini lazım olan skoru aldı ve EURO 2020 biletini kaptı. İzlanda ile golsüz bir şekilde berabere kalan millilerimiz puanını 20’ye yükseltirken grubu ilk iki sıra içinde bitirmeyi de garantilemiş oldu.

Milli takımımızın İzlanda’ dan aldığı 1 puanda en büyük etki şehrimizden çıkan yetenek Merih Demiral’dı. 82.Dakikada kalemize gelen top kalecimiz Mert Günok’u aşıp kaleye doğru giderken şehrimizinden yükselen ve Juventus formasıyla ülkemizi Avrupa’da temsil eden Merih Demiral kafasıyla topun kaleye girmesini ve gol değeri kazanmasını engelledi. Bu müdahale ile birlikte maçta ihtiyacımız olan 0-0’lık skor korunmuş oldu. Maçın bitiş düdüğü çaldığında ise Türkiye Cumhuriyet’i vatandaşları olarak EURO 2020’ye katılımı garantilemiş olmanın mutluluğunu yaşarken, Merih’in yaptığı bu müdahalenin değeri de anlaşılmış oldu.

Merih Demiral İzlanda Maçı Sonrası Sosyal Medya Hesabından Şu Paylaşımı Yaptı:

Milli takım grup maçlarına bir maç kala EURO 2020 biletini almış olsa da grubun son maçına çıkacak. Milliler grubun son maçında Andorra ile dış sahada karşılaşacaklar. Eğer milliler bu maçı kazanır ve Arnavutluk-Fransa maçında da Arnavutluk rakibi Fransa’yı yenerse grubu lider bitirip EURO2020 grup kurlarına seri başı takımlardan olarak katılacağız. Andorra maçı 17 Kasım Pazar günü saat 22:45’de oynanacak.

15 Kas 2019 - 07:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.