MAHKEME SANIKLARA CEZA YAĞDIRDI

Derince’de boğazları kesilerek öldürülen gelin-kaynana cinayetinde karar çıktı. Olayla ilgili tutuklu yargılanan 4 zanlı hakkında mahkeme ceza yağdırd...

Derince’de boğazları kesilerek öldürülen gelin-kaynana cinayetinde karar çıktı. Olayla ilgili tutuklu yargılanan 4 zanlı hakkında mahkeme ceza yağdırdı.

Derince’de 16 Şubat 2012 tarihinde korkunç bir olay yaşanmış, İbni Sina Mahallesi Piri Reis Caddesi’nde bulunan Güler Kurt ve gelini Hatice Kurt evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulunmuştu. Olayla ilgili olarak soruşturma kapsamında Güler Kurt’un yeğenleri Muhammet Mutlu, Mevlüt Mutlu ile arkadaşları Uğur Ulus ve Murat Kilitçi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Korkunç cinayet ile ilgili olarak Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya devam edildi. Derince’de meydana gelen korkunç olayda, gelin ve kaynanayı boğazlarını keserek bıçakladıkları iddiasıyla yargılanan 4 zanlı hakkında karar çıktı.Olayla ilgili olarak mahkeme de savcının mütealası ile aynı yönde karar verdi. Mahkeme Uğur Ulus ve Murat Kilitçi isimli şahıslara kasten tasarlayarak adam öldürmek suçundan 2’şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Yine aynı sanıklara yağma suçundan 11’er yıl 3’er ay hapis cezasına çarptırdı. Öte yandan olaya karışan ve öldürülen Güler ile Hacer Kurt’un akrabaları Muhammet ve Mevlüt Mutlu’ya yağma suçundan 11’er yıl er ay hapis cezası verdi. Mahkemeye gelen Kurt ailesinin yakınları duruşma salonundan çıkarken beddua etti.

16 Nis 2013 - 12:57 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.