LİSELİ ANNE ÇOCUĞUNU ÇÖPE ATMIŞTI

Gölcük’te lise öğrencisi olan 15 yaşındaki S.Y., 15 yaşında hamile kalan Ş.O.’nun bebeğinin babası olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk e...

Gölcük’te lise öğrencisi olan 15 yaşındaki S.Y., 15 yaşında hamile kalan Ş.O.’nun bebeğinin babası olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen S.Y. ve Ş.O. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Ş.O.’nun doğumuna yardımcı olan annesi Sevda O. tutuklandı.

Gölcük Saraylı Kalıcı Konutları’nda meydana gelen olayda hamile kalan 15 yaşındaki Ş.O. aşırı kanama sonucu gittiği hastanede doktorlar tarafından doğum yaptığı anlaşılarak olay polise bildirilmişti. Olaydan sonra başlatılan soruşturmada Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek sorgulanan anne ve kızı, sorgularında gerçeği polise anlatmak zorunda kaldı.

Polis ekipleri 15 yaşındaki kızın, evde bir bebek dünyaya getirdiği, ancak bebeği çöpe attıklarını tespit etti. Genç kız ve annenin bebeği attıklarını söyledikleri çöp bidonunda, talihsiz erkek bebeğin cesedi bulundu.

Gölcük Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan Ş.O.’nun ifadesinde bebeğinin babasının kendisi gibi lise öğrencisi olan S.Y. olduğunu söylediği öğrenildi. Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. S.Y. ve Ş.O. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Ş.O.’nun annesi Sevda O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

25 Oca 2013 - 15:18 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.