Lastik İş Brisa İle Görüştü; 10 Madde Geçti

Brisa yetkilileriyle Lastik İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmesi yapıldı. Toplantıda 10 madde geçti. Diğer toplantılar 13 Ocak ve 22 Ocak'ta olacak

Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Aladdin Sarı, düzenlenen toplantıda İşveren grubuyla masaya oturdu. Görüşmelere Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Aladdin Sarı ve yönetiminin yanı sıra, Pirelli ve Prometeon İnsan Kaynakları Direktörü Alper Tokalp, İnsan Kaynakları Direktörü Ayça Ünaltekin, Brisa adına genel müdür danışmanı Uğurtan Doğan, İnsan Kaynakları Direktörü Nilgün Özkan katıldı.

Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Lastik İş Genel Başkanı Ali Sarı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarı 10 maddenin geçtiğini söyledi. Toplantıda işveren grubunun ekonomik bir değerlendirme sunduklarını ifade etti. Sendika tarafının da esnek çalışma zamanı ve satın alma gücünü kaybedecek hiçbir yapının içinde olmadıklarını dile getirdiklerini söyledi.

Sarı daha sonra tabanın beklentilerinin kazanılan hakların müdafaası olduğunu ve karşılıklı müzakere içerisinde uzlaşacaklarını dile getirdi.

Good Year’ın ardından diğer iş veren grubu ile görüşen sendika başkanı Alaaddin Sarı 10 maddenin bu görüşmeyle geçtiğini ifade etti.

Diğer görüşmeler 13 Ocak ve 22 Ocak’ta olacak.

10 Oca 2020 - 16:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.