Kurultayın Hayırlı Olacağını Düşünüyoruz

MHP Derince İlçe Başkanı ve MHP Üst Kurul Delegesi Emin Şimşek de tüzük değişikliği kurultayı için imza verdiğini açıkladı. Şimşek, “Bu kararı istişar...

MHP Derince İlçe Başkanı ve MHP Üst Kurul Delegesi Emin Şimşek de tüzük değişikliği kurultayı için imza verdiğini açıkladı. Şimşek, “Bu kararı istişarelerimiz sonucu aldık. Kurultayın hayırlı olacağını düşünüyoruz” dedi

MHP’de tüzük değişikliği kurultayı talebiyle başlatılan imza kampanyasına Kocaeli’den destek artıyor. İmza verenlerin sayısı 13’ü bulsa da bunu açıklayan iki isim olmuştu. MHP İl eski Başkan Vekili Erkan Azeri ve Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, kurultaya “evet” demişti. Son olarak Derince İlçe Başkanı ve MHP Üst Kurul Delegesi Emin Şimşek de kurultay için imza verdiğini açıkladı.

İSTİŞARELER SONUCU

Gazetemize açıklamalarda bulunan Emin Şimşek, “Yaptığımız istişarelerin neticesinde bir tüzük kurultayı yapılmasının anlamlı ve gerekli olacağı kararı çıktı. Bunun daha hayırlı olacağını düşünüyoruz. MHP Derince Teşkilatı, her seçimde ortalamanın üzerinde oy alan bir teşkilat. Davamız için bugüne kadar en iyisini yapmaya çalıştık bundan sonra da böyle olacak. Kararımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

DİĞER İSİMLER YALANLAMADI

24 üst kurul delegesi bulunan MHP’de, imza attıktan sonra görevden alınan Erkan Azeri ve Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan’ın ardından Darıca İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir, Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal, Başiskele İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz ve Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’in de imza verdikleri yazılmış ve bu isimler haberleri yalanlamamıştı.

12 Ara 2015 - 12:57 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.