Kültür Sanat Etkinliklerinde Konuk Cevat Akşit'ti

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Cevat Akşit “Müslümanın Nitelikleri” konulu sohbetiyle Gebzeliler ile b...

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Cevat Akşit “Müslümanın Nitelikleri” konulu sohbetiyle Gebzeliler ile bir araya geldi. Gebze Belediyesi ve Din Görevlileri Derneği İşbirliği ile düzenlenen programa Gebzelilerin katılımı ve ilgisi oldukça yoğun oldu. Müslüman olmanın en önemli niteliğinin merhametli olmaktan geçtiğine vurgu yapan Cevat Akşit, Her Müslümanın merhametli olması gerektiğini vurguladı. Konuşmasının devamına 15 Temmuz’u gündemine alarak devam eden Akşit, Türk halkının mayasının sağlam olduğunu bunu 15 Temmuz’da herkesin gördüğünü belirten Akşit Darbe kalkışması sırasında milletin, vatanına, bayrağına, dinine sahip çıktığını söyledi. Kültür-sanat etkinlikleri 25 Ocak Çarşamba günü “Asil Sultan Abdülhamid Han” isimli tiyatro gösterisi ile devam edecek. Tüm Gebzelilerin davetli olduğu tiyatro gösterisi saat 19:00’da başlayacak..

23 Oca 2017 - 15:38 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.