KOTO 2019 Yılı Yol Haritasını Planladı

Kocaeli Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi’nin düzenlediği ‘İkamet Amaçlı Olmayan Yapı İnşaatı, Bayındırlık ve Madencilik Sektörü İstişare Toplantısı’nda 2018 yılının değerlendirmesi yapılarak, 2019 yılının yol haritası belirlendi

KOTO 2019 Yılı Yol Haritasını Planladı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası’nın aktif çalışma içerisinde olan meslek komiteleri, bağlı bulundukları sektörlerin gelişmesine katkıda sunmak için projeler üretmeye devam ediyor. Sektörlerin ihtiyaç duyduğu konuları, istek ve önerilerini yine sektör temsilcileriyle birlikte tespit eden komiteler, çözüm önerilerini de ortak akılla geliştiriyor. Bu amaçla gerçekleştirilen istişare toplantılarından bir yenisi, Bayındırlık ve Madencilik Grubu’nun yer aldığı, 1. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen İkamet Amaçlı Olmayan Yapı İnşaatı, Bayındırlık ve Madencilik Sektörü İstişare Toplantısı’na KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çuhadar, KOTO Meclis Üyeleri Veli Başkurt, Komite Başkanı Halil İbrahim Doğan, Komite Üyeleri Şerif Kızmaz ve Eyüp Gökmen Filinte hep birlikte ev sahipliği yaparken sektör temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu.

ÇUHADAR: TEMEL ÇALIŞMA ALANI

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çuhadar, KOTO olarak üyelerin görüş ve önerilerini çok önemsediklerini vurgulayarak, “İstişare toplantımıza hoş geldiniz. Her zaman altını çizerek ifade ettiğimiz gibi, sizlerin sahada yaşamış olduğu sorunlar, bu sorunlara ilişkin çözüm önerileriniz, görüşleriniz, hizmet talepleriniz bizlerin temel çalışma alanlarını oluşturuyor. Bugünkü toplantıda, geride bıraktığımız 2018 yılını değerlendirerek, 2019 yılına ilişkin çalışma yol haritamızı planlayacağız. İlginize teşekkür ederiz” dedi. Akabinde görüş-alışverişine geçildi. Etkin bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılar görüş ve önerileriyle komitenin 2019 yılı çalışma takvimine katkı sundu.

31 Oca 2019 - 13:21 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.