Koronavirüs denetimlerinde ceza yağdı

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, 1380 iş yeri denetlenmiş olup 18351 şahıs sorgulandı.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, 1380 iş yeri denetlenmiş olup 18351
şahıs sorgulandı.Yapılan denetimlerde, HES kodu kuralına uymayan 1 sürücüye, Ayakta yolcu kapasitesine uymayan 1 sürücüye, Maske takma kuralına uyulmadığı için 177 şahsa, Yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 59 şahsa, Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 114 şahsa, Sosyal mesafe kuralına uymayan 19 şahsa ve 1 iş yerine, Karantina tedbirlerine uymayan 4 şahsa olmak üzere toplam 376 adet idari para cezası uygulanmış olup yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 89 şahıs yakalandı. Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde, Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere 1137 araç ve sürücüsü,Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 120 araç ve sürücüsü, Okul servis taşımacılığı yapan 2 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam 1259 araç kontrol edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün alınan tedbir ve kararların uygulanması ile ilgili denetimleri kararlılıkla devam ediyor.

26 Şub 2021 - 11:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.