Körfez Hız Kesmiyor : 3 - 0

Kentin takımı Kocaelispor geçtiğimiz hafta deplasmanda yeni hocasıyla aldığı farklı galibiyetin ardından bu hafta evinde gündüz maçında Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Galibiyet serisi hedefleyen takımımızda sürpriz yaşanmadı. Kocaelispor taraftarının da desteğiyle Fatsa Belediyespor’u 3 – 0’lık net bir skorla geçti ve liderlik ünvanını sürdürdü.

Yeni Kocaeli Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayan maçta Kocaelispor Fatsa Belediyespor’u konuk etti.
Maça hızlı başlayan Kocaelispor Yakup Alkan’ın 8.dakikada attığı golle durumu 1 – 0 ‘a getirdi.

Etkili ataklarını sürdüren Kocaelispor 32. Dakikada Burak Süleyman’ın sol çaprazdan ceza sahasına girerek usta işi bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve durumu 2 – 0 ‘a taşıdı.

İkinci yarıda da hız kesmeyen Kocaelispor 62. Dakikada köşe vuruşu esnasında yaşanan karambolde topla buluşan Kemal Can Aydemir farklı 3’e çıkaran golü attı ve bu skor aynı zamanda maçında skoru oldu.

Üst üste ikinci galibiyetini alan Kocaelispor TFF 3.LİG 2. Grup’taki liderliğini sürdürüyor. Son 5 maçının dördünü kazanan temsilcimiz gelecek hafta Kemer deplasmanına gidecek. Bir sonraki hafta ise Kocaelispor en yakın takipçisi Erokspor’u İzmit’te ağırlayacak.

10 Kas 2019 - 13:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.