Körfez'de CHP'lilerin Eylemi Devam Ediyor

Chp Körfez ilçe başkanlığında oturma eylemi devam ediyor. CHP’nin Körfez’de aday çıkarması gerektiğini savunan partililer, ilçeyi terk etmeme eylemlerini sürdürüyorlar.

CHP Körfez teşkilatında bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri toplantıyla birlikte CHP’nin Körfez ilçesinde aday çıkarmamasına tepki gösteren Körfezli Chp Gençlik Kolları eylemine devam ediyor.

BEKLEYİŞİMİZ DEVAM EDECEK

Eylemlere birçok partiliden de destek geldi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Chp Kocaeli Körfez ilçe başkanı Cavit Dağdeviren; "PM toplantısına kadar bekleyişimiz devam edecek, olumsuz bir geri dönüş alacağımızı düşünmüyoruz." ifadelerine yer verdi.

CHP’nin Körfez ilçesinde aday çıkarmamasının söz konusu olamayacağını vurgulayan ilçe başkanı Dağdeviren, "Körfez’de seçim mücadelesinin CHP çatısı altında olması gerektiğini" ifade etti.

İTTİFAKA KARŞI BİR DURUŞUMUZ YOK

Kocaeli Tv mikrofonlarına konuşan ilçe gençlik kolları başkanı Tolga Papakçı, " ittafaka karşı olmadıklarını, Körfez’de CHP’nin oy potansiyelinin daha yüksek olduğunu ve bu nedenle CHP’nin aday çıkarması gerektiğini" vurguladı.

Başkan Papakçı, partinin aksi çocukları olmadıklarını belirtterek " İttifaka karşı bir duruşumuz yoktur." dedi. İddialı ifadelerle açıklamalarını sonlandıran Papakçı,"4 Ocak'ta adayımız açıklanacak, göreceksiniz belediyeyi de alacağız onu da göreceksiniz"şeklinde konuştu.

03 Oca 2019 - 11:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.