Kocaelispor’un Rakibi Fatsa Belediye Spor

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig gruplarından 2.grupta mücadele eden kentimizin takımı Kocaelispor yarın Kocaeli Stadında Fatsa Belediye Spor’u konuk edecek.

Kocaelispor, Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig mücadelesinin 12.Haftasında Fatsa Belediye Spor’u konuk edecek.

Fatsa Belediye Spor maçı öncesinde temsilcimiz Kocaelispor hazırlıklarına devam ediyor. Yarın saat 13:30’da Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak olan Kocaelispor-Fatsa Belediye Spor maçını hakem Önder Turgay yönetecek.

Kocaelispor ve Fatsa Belediye Spor Son Durumları

Kocaelispor bu maç öncesi Fatsa Belediye Spor ile oynadığı iki maçtan birini kazanırken diğer maçta ise rakibiyle berabere kaldı. Takımların son 5 maçına bakıldığında Kocaelispor son 5 maçında 3 kazandı ve 2 maçtan da mağlup ayrıldı. Fatsa Belediye Spor ise 2 galibiyet 1 beraberlik ve bir de mağlubiyet aldı.

Kentimizin takımı Kocaelispor bu maç öncesi 22 puanla zirvede yer alırken Fatsa Belediye Spor ise topladığı 9 puanla düşme hattı olan 16.sırada yer alıyor.

09 Kas 2019 - 14:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.