Kocaelispor'un hedefi şampiyonluk

2. Lig Play-Off final maçında Kocaelispor ile Sakaryaspor İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz Kocaelispor, bugün akşam 1. Lig’e çıkmak için bu maçı kazanarak son sözü söylemek istiyor.

Normal sezonda 2. Lig Beyaz Grubu 68 puanla 3.sırada tamamlayan Kocaelispor, 2. Lig Play-Off çeyrek finalinde önce Ankara Demirspor’u, daha sonra ise yarı finalde Hekimoğlu Trabzonspor’u eleyerek adını finale yazdırmayı başardı. 2. Lig Kırmızı Grubu 75 puanla ikinci sırada bitiren Sakaryaspor ise çeyrek finalde Van Futbol Kulübü’nü, yarı finalde Kırşehir Belediyespor’u saf dışı bırakarak temsilcimizin rakibi oldu. 2. Lig Play-Off final maçında kozlarını paylaşacak olan Kocaelispor ile Sakaryaspor İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de karşı karşıya gelecek.

Türkiye’nin sayılı derbileri arasında gösterilen iki komşu kentin takımları 10 yıl aradan karşı karşıya gelecek. Tüm şehirde nefesler tutulurken, yeşil-siyahlı taraftarlar takımlarından şampiyonluk bekliyor. Teknik heyet ve futbolcular hem Kocaelispor yönetimine hem de Kocaeli halkı ile taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Kesenin ağzını açan yeşil-siyah yönetim şampiyonluk primini 3 milyon TL olarak belirlemişti. Temsilcimiz bu zorlu maçı kazanarak tarihine yeni bir destan ve zafer öyküsü eklemeyi amaçlıyor.
STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT : 20.00
HAKEM : Halil Umut Meler
YAYIN: D-Smart, Misli.com

28 May 2021 - 09:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.