Kocaelispor Şampiyonluğu Kutlayacak!

Kocaelisporumuzun şampiyonluğu 12 Temmuz günü büyük bir şölenle kutlanacak…

Maide Restoran’da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekretei Balamir Gündoğdu Kocaelispor’un şampiyon olmasına ilişkin kutlamalarla ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi Kocaelispor’un resmen şampiyon ilan edilmesi sonrası büyük bir kutlama programı hazırlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kutlamalara ilişkin basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, Hodri Meydan Taraftar Derneği temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı

2019-2020 LİG ŞAMPİYONU


Toplantıda konuşmasına başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu öncelikle Kocaelispor’un resmen şampiyon olduğunu söyleyerek; “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Covid 19 pandemi süreci nedeniyle 2. Lig, 3. Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör liglerinin oynatılmamasına karar vermişti. TFF Yönetim Kurulu'nun dün yaptığı toplantı sonrası yapılan açıklamayla lig liderleri şampiyon ilan edilmiştir. Böylece TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan ve en yakın rakibine 14 puan fark atarak liderlik koltuğunda yer alan gururumuz Kocaelispor’umuzun 2019-2020 sezonu lig şampiyonluğu tescil edilmiştir.” dedi.

KÖRFEZ TURU


Sözlerinin devamında planlanan şampiyonluk kutlamalarından bahseden Gündoğdu; “Büyükşehir Belediyemiz, şampiyonluk kutlamalarını Kocaelispor kulübümüzle, taraftarlarımızla birlikte Kocaeli’mize yakışır bir şekilde gerçekleştirilecektir. Kocaelispor Şampiyonluk Kutlamaları; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Kocaelispor’a vermiş olduğu destek tüm Kocaeliler tarafından bilinmektedir. İnşallah bu destek büyüyerek devam edecektir. 12 Temmuz Pazar günü Kocaelispor Başkanımız ve kıymetli yöneticileri, Kocaelispor futbolcuları ve kıymetli aileleri, spor camiamızın ve taraftarlarımızın güzide temsilcileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın Maide restoranda buluşacaklar, oradan hep birlikte marinaya geçeceklerdir. Gemi turumuz marina iskele alanında başlayacak olup; Kocaelispor gemimize eşlik eden teknelerle, kayıklarla birlikte coşkulu bir Körfez turu gerçekleştirilecektir. Tahir Büyükakın Başkanımızın ve Kocaelispor Başkanımız Hüseyin Üzülmez ’in gemi içerisinde atacağı işaret fişeği ile birlikte şehrimizin farklı noktalarından havai fişek gösterileri yapılacaktır. Çok değerli Kocaelispor taraftarları Hodri Meydan, sahil boyunca ellerindeki meşalelerle Kocaelispor Gemimizdeki coşkuya ortak olacaklardır.” ifadelerini kullandı.

ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE ŞEHİR TURU


Gemi turunun ardından şehirde üstü açık otobüsle şehir turunun da olacağını söyleyen Gündoğdu; “Körfezdeki gemi turumuzun ardından Kocaelispor Futbolcularımızın, yöneticilerimizin ve Tahir Başkanımızın yer aldığı topluluk Kocaelispor’umuz için hazırlanan üstü açık otobüse geçerek Şehir turu atacak ve büyük bir coşkuyla stada doğru gidilecektir. Bu esnada uygun sayıda biletli Kocaelisporlu taraftarımızın, sosyal mesafe ve sağlık tedbirlerine riayet edilerek Kocaelispor Stadyumuna girişlerine izin verilecektir. Böylece Stadyum kutlamaları başlayacaktır. Kocaelispor Stadyumunda akşam saatlerinde yerel sanatçı konserleri başlayacak olup, Kocaelispor’umuzun şampiyonluk öyküsünü anlatan videolar ve röportajlar yayınlanacak; ardından Kıraç konseriyle devam edilecektir. Stadyum içerisinde büyük bir görsel şölen eşliğinde, Kocaelispor’umuza yakışan bir şampiyonluk kutlamasına hep beraber şahitlik edeceğiz. Takımımızın esas kahramanları olan futbolcularımızla birlikte muhteşem bir kupa töreni gerçekleştirerek, Kocaelispor şampiyonluk kutlamalarını sonlandıracağız.” dedi.

ŞAMPİYONLUK YOLU SERGİSİ


Kocaelispor tarihine ilişkin önemli anların yer aldığı sergiden de bahseden Gündoğdu; “Ayrıca Cuma günü (yarın) saat 14.30’da Yürüyüş Yolu Sabri Yalım Parkında Şampiyonluk Yolu Sergisi lansmanı gerçekleştirilecektir. Burada Kocaelispor tarihine dair önemli dönüm noktaları ile bu sezon kazanmış olduğumuz lig şampiyonluğunun süreci görsellerle anlatılarak; genelde kentimizde özelde gençlerimize Kocaelispor bilinci oluşturmayı amaçlıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.


PROGRAM AKIŞI ŞÖYLE GEMİ PROGRAMI


19:00 YEMEK


20:00 GEMİ TURU


21:00 ÜSTÜ AÇIK OTOBÜS İLE ŞEHİR TURU


22:15 STADA GELİŞ


00:00 PROGRAM SONU STAD PROGRAMI


19:00 SEYİRCİLERİN STADA GİRİŞİ


20:00 KONSERLER VE GÖRSEL ŞÖLENLER


21:30 KIRAÇ KONSERİ


22:30 KUPA TÖREN


İ 00:00 PROGRAM SONU

09 Tem 2020 - 13:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.