Kocaelispor, Nevzat Doğan'ı Ziyaret etti

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bu sezon Spor Toto 3.Lig 1.Grupta...

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bu sezon Spor Toto 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan yeşil-siyahlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Çağrı Karaaslan, Sedat Köse, İsmail Kolaylı, Teoeman Gençay ve Ayhan Öter de yer aldı.

KOCAELİSPOR’UN GERÇEK YERİ SÜPER LİGDİR

Kocaelispor Başkanı Yavuz, Doğan’ın en zor dönemlerinde hep yanlarında olduğunu belirterek teşekkür etti. Kocaelispor ile ilgili çeşitli konuların ele alındığı görüşmeyle ilgili olarak İzmitBelediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da yaptığı açıklamada” Kocaelispor’umuza yeni sezonda başarılar dilerim. Her zaman söylediğim gibi Kocaelispor’un yeri Süper Lig’dir. Bu senede şampiyon olarak hedefe bir adım daha yaklaşacağına inancım sonsuzdur. Bahri Bey zor bir dönemde başkanlık yaptı ama gerçekten sevgisiyle, saygısıyla, yönetimin katkısıyla ve şehrin dinamikleriyle bu noktaya gelindi. Kocaelispor’umuzun şuanda bulunduğu nokta hakkettiği nokta değil. Bunu en basından beri söylüyoruz. Sorunları, yıllardır, aylardır, günlerdir tartışıyoruz. Bilinmeyen hiçbir şey yok. Ben her zaman söylediğim şeyi bir kez daha söylemek istiyorum Kocaelispor’umuzun yeri, bir anlamada ruhunun aktığı yer olan KEV tesisleridir. Bu tesislerin bir an önce Kocaelispor’a devredilmesi gerekir. Karşılıklı samimiyet olursa bu iş çok kolay çözülebilir. Tesislerin Kocaelispor’a devredilmesi her şeyin çözüm noktası olacak. Bu vesile ile Kocaelispor’a olduğu gibi, Birlikspor’a, ikinci ligdeki, amatördeki ve tüm spor dallarında Kocaeli’yi temsil eden sporcularımıza başarılar diliyorum. İzmit Belediyesi olarak bizimde basketbolda iddiamız var. Farklı kulvarlarda İzmit’imizi, Kocaeli’mizi Türkiye’de hatta dünyada temsil etmenin mücadelesi içesindeyiz. Bu olmayacak bir şey değil. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Başkan Doğan, ziyaret bu sene Kocaelipsor’un maçlarına daha çok gitmek istediğini de ifade ederek” iş yoğunluğumuzdan dolayı zaman zaman maçlara gidemedik. İnşallah bu sene maçlara daha fazla gitmek istiyorum. Hatta uzak bir deplasman maçında uçakla bir kafileyi maça götürmenin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

26 Ağu 2016 - 15:47 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.