Kocaelispor kongresi yarın yapılacak

Kocaelispor Kulübü'nün cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Genel Kongresi yarın saat 11:00’da Seka Park'ta bulunan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Genel Kurul, yarın saat 11.00'de Kocaeli Kongre Merkezi'nde çoğunluğa bakılmaksızın toplanacak ve Yeşil-Siyahlı kulüp yeni başkanını seçecek. Başkanlığa adaylığını şu ana kadar açıklayan tek isim mevcut Başkanvekili Engin Koyun.

HODRİ MEYDAN'DAN ÇAĞRI

Öte yandan taraftar grubu Hodri Meydan Kocaeli halkına kongreye katılmaları konusunda çağrıda bulundu. Çağrıda şu ifadelere yer verildi: "Kocaelispor Kulübü'nünü Genel Kongresi yarın saat 11:00’da “Seka Park Yeni Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Kulübümüzün geleceği için çok önemli kararların alınacağı bu kongreye, yeşil siyah renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımızı, atkıları ve formalarıyla birlikte Seka Park’ta bekliyor olacağız. Yapılacak olan bu kongre, Kocaelispor’umuzun geleceği için büyük bir önem arz etmektedir. O gün tüm taraftarlarımız ile birlikte kongreye katılım sağlayarak tüm Türkiye’ye Kocaelispor’umuzun büyüklüğünü sizlerinde desteği ile bir kez daha göstereceğiz. Hafta sonu bütün işleriniz için mazeretiniz Kocaelispor olsun."

26 Mar 2021 - 15:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.