Kocaelispor Kaptanı Burak Süleyman

Şehrimiz Kocaeli’nin Yeşil-Siyah renklere sahip futbol takımı Kocaelispor kaptanı Burak Süleyman’dan iyi verim almayı başarıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig futbol takımlarımızdan Kocaelispor 13 puanla ligin zirvesinde yer almayı başarırken bulunduğu nokta olmasına en büyük katkıyı verenlerden biri de kaptan Burak Süleyman.

41 numaralı formasıyla Kocaelispor’un kaptanlığını yapan Burak Süleyman Kocaelispor öncesi gençlik kulübü olarak Kocaeli Güneşspor’da forma giyidi. Kocaeli Güneşspor sonrası ise şuan ki adıyla Sancaktepe Futbol Kulübü’nde forma giyidi. Sancaktepe sonrası ise tekrar Kocaeli’ye döndü bu sefer yeni adres şehrin Kırmız-Siyah renklerine sahip Gölcükspor oldu. Gölcükspor sonrası yeni adresi şuanda da bir parçası olduğu ve kaptanlığını yaptığı Kocaelispor oldu. Kariyeri boyunca 141 maça çıkan kaptan Burak Süleyman bu maçlarda 43 gole katkı sağladı. Katkı sağladığı gollerin 32’sini kendi atarken, 11’ini de gol öncesi pası vererek kaydetti.

Bu sezon ise kaptan 7 maçta toplam 4 gole katkı sağladı, katkı sağladığı gollerin 2’si doğrudan kendi ayağından gelirken diğer 2’si ise asist olarak kaydedildi. Kaptanın katkısı az gibi görünse de gole katkı yaptığı maçalar 1-1 berabere kalınan Cizrespor deplasmanı, 2-1 kazanılan Turgutluspor maçı ve 1-2 kazanılan Belediye Derincespor maçı. Bu maçlarda Burak Süleyman sahada olmasa belki de Cizrespor’dan puansız, Turgutluspor ve Belediye Derincespor maçlarından da 1 puan alacak ve bugün olduğu ilk sırada yer allamayacaktı.

01 Eki 2019 - 11:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.