Kocaelispor, Fethiyespor Deplasmanına Çıkacak

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig, 2.Grup 19.Hafta mücadelesinde şehrimiz temsilcisi Kocaelispor, Muğla temsilcisi Fethiyespor ile dışa sahada karşılaşacak.

Kocaelispor, mücadele ettiği ligin 19.Hafta maçında lig grubunun 2.Sırasında yer alan Fethiyespor ile yarın saat 13:30’da karşılaşacak. Maça Fethiye Şehir Stadı’nın ev sahipliği yapacak.

Temsilcimiz bu kritik maç öncesi Muğla ulaşırken Teknik Direktörümüz Selahaddin Dinçel’in objektiflere verdiği fotoğraf ile her şeyin yolunda olduğunu anlatır gibi olması dikkatlerden kaçmadı. Kocaelispor açısından oldukça kritik olan bu maçtan temsilcimiz galibiyetle ayrılırsa puanını 43’e yükseltecek ve maç öncesi ikinci sırada yer alan rakibi Fethiyespor ile arasındaki puan farkını 11 puana yükseltmiş olacak. Kocaelispor rakibini yener ve şuan için lig grubunda üçüncü sırada yer alan Turgutluspor Kemerspor 2003’ü evinde mağlup ederse Turgutluspor, Fethiyespor’u geçecek ve Kocaelispor bu sefer ikinci sıraya yükselmiş olan Turgutluspor’a 10 puan fark atmış olacak. Eğer temsilcimiz bu maçı kaybederse Fethiyespor puanını 35’e yükseltmiş olacak ve bu da Kocaelispor’umuz ile arasındaki puan farkını 8 puandan 5 puana çekmesi anlamına gelecek. Maçın olası beraberlikle tamamlanması halinde ise puanlar Kocaelispor:41, Fethiyespor:33 olacak. Bu durumda ise Fethiyespor ikinci sıradaki yerini koruması için Turgutluspor’un, Kemerspor 2003’e kesinlikle puan kaybetmesi gerekecek. Aksi takdirde Fethiyespor ikinciliği Turgutluspor’a kaptırabilir.

Bu karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig, 2.Grubun zirvesinde yer alan temsilcimizin son 5 maçının hepsini kazanırken 8 maçlık bir yenilmezlik serisine sahip. Fethiyespor ise son 5 maçında geçen hafta aldığı Esenler Erokspor maçı haricinde mağlubiyet yüzü görmedi.

17 Oca 2020 - 13:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.