Kocaelispor'dan Milli Takıma Futbolcu

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig gruplarında mücadele eden takımlarımızdan Kocaelispor'un futbolcusuna milli takım daveti geldi.

Şehrimizin Yeşil-Siyah'lı takımıı Kocaelispor'un futbolculaıondan Gökdeniz Bayraktar'a milli takımdan davet geldi. Ülkemizin U19 milli takımı kadrusnda yer alan 17 yaşındaki Kocaelsipor'lu futbolcumuzun milli takımımızın Ermenistan U19 ve Karadağ U19 maçalrında sahada olup olmaycağı merakla beklenirken bu sorunun cevabını ise 13 Kasım Çarşamba günü oynancak olan Ermenistan U19 maçıyla görmüş olacağız.

Gökdeniz Bayraktar Bugüne Kadar Neler Yaptı?

Milli Takım kampına davet edilen Kocaelispor futbolcusu Gökdeniz Bayraktar bu sezon Kocaelispor ile toplam 13 maça çıkarken bu maçlarda 5 gol atıp 2 de asist yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig maçlarında 11 maçta 4 gol 2 asist yapan futbolcumuz, Kocaelispor'un Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde ise 2 maçta 1 gol kaydetti. 2017-2018 sezonundan bu yana ise toplam 69 maça çıkan Gökdeniz Bayraktar 13 gol attı ve 7' de asist yaptı.

05 Kas 2019 - 11:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.