Kocaelispor'da Kongre Günü

Kocaelispor’un olağanüstü genel kurulu çoğunluk aranmaksızın bugün yapılacak. Kongrede Volkan Özön, Hüseyin Üzülmez lehine adaylıktan çekildi.

Kongre kararının alınmasından sonra mevcut yönetimden istifa eden Volkan Özön adaylığını açıklamıştı. Yeniden aday olması beklenen mevcut Başkan Bahri Yavuz ise sürpriz bir şekilde aday olmayacağını basın açıklamasıyla duyurmuştu. Bu gelişmeler üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da desteğiyle Kartepe Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ismi ön plana çıktı.

Adaylığa oldukça sıcak bakan Hüseyin Üzülmez, başka bir adayın çıkmaması halinde başkanlığa aday olacağını belirtti. Dün Volkan Özön’le Hüseyin Üzülmez bir araya geldi. Yapılan görüşmede Volkan Özön adaylıktan çekildiğini belirtirken, Hüseyin Üzülmez’in tek aday olarak seçime gireceği netlik kazandı. Dolphin AVM Yunus Emre Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda yapılacak Mali ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul, saat 18.00’de başlayacak. Genel Kurul’da aidatlarını ödeyen 533 üye oy kullanma hakkına sahip.

14 Haz 2019 - 11:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.