Kocaelispor Berabere Kaldı

TFF 3.Lig’de şehrimizi temsil eden Kocaelispor ligin 3.haftasında Cizrespor konuk oldu. Yeşil-Siyahlı ekibimiz Cizrespor karşılaşmasında beyaz formasıyla sahadaki yerine aldı.

Bugün saat 15:30’da temsilcimiz Kocaelispor ile Şırnak temsilcisi Cizrespor arasında oynanan maça Kocaelispor şu ilk 11 ile başladı: Erdinç Karakaş, Kemal Can Aydemir, Serdar Ümit Deniz, Gökdeniz Bayraktar, Yakup Alkan, Taha Mayhoş, Semih Karadeniz, Burak Süleyman, Taha Batuhan Yayıkcı, Mesut Özdemir, Volkan Mert Korkmaz.

Temsilcimiz geçen sezon sorunlu geçen Cizrespor deplasmanında bu sezon maçın 21.dakikasında 1-0 öne geçerek maçın ilk golünü atan taraf oluyor. Golü atan futbolcu ise takımımızın 10 numaralı formasını giyen Burak Süleyman oluyor. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru 45+2’de rakip takım Cizrespor’da forma giyen Evren Horozal maçta ilk sarı kartı gören isim oluyor. Maçın ilk yarısı 0-1 temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında dakikalar 49’u gösterdiğinde rakip Cizrespor futbolcusu Fatih Şen’in attığı golle maça eşitliği getiriyor ve bu bir takımlar için maça sıfırdan başlamak anlamına geliyor. Karşılaşmada ilk oyuncu değişikliği 69.dakikada Cizrespor tarafından yapıldı ve Murat Akçay oyundan alınırken, Rıdvan Coşkun oyuna dahil oldu. Cizrespor ’un bu değişikliğine karşın temsilcimiz Kocaelispor’da 73.dakikada Ümit Deniz oyundan çıktı ve yerine Sefa Narin girdi. Yeşil-Siyahlı temsilcimizde oyuncu değişikleri 78.dakikada Ve 79.dakikada üst üste geldi. Dakikalar 78’i gösterdiğinde Yakup Alkan oyundan alındı ve yerine Gökay Eser sahaya gönderildi. Bir sonra değişiklik hem ardından 79.dakikada Talha Mayhoş’un oyundan çıkarak yerine Mutlu Aksu Doğan’ın girmesiyle gerçekleşti. Bütün değişiklik haklarını tüketen temsilcimiz maçın geri kalan dakikalarında Cizrespor takımının yaptığı oyuncu değişikliklerine cevap veremedi 90+2’de ise futbolcumuz Erdinç Karakaş sarı kart gördü. Maç sona erdi ve takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Bu karşılaşma sonrası temsilcimiz Kocaelispor maçtan bir puanla ayrılıyor ve puanını 7’ye yükseltiyor. TFF 3.Lig’in 4.haftasında Manisa ekibi Turgutluspor’u konuk edecek.

15 Eyl 2019 - 17:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.