Kocaelispor Afyon'a Hazırlanıyor

Kocaelispor’da önümüzdeki çarşamba akşamı deplasmanda oynanacak olan Afyonspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Önceki akşamki antrenmana da çıkamayan Teknik direktör Erhan Altın’ın yerine çalışmayı yardımcı antrenör Taner Gülleri yaptırdı

KAMP DEVAM EDİYOR

Sarıyer beraberliği ve farklı Manisa FK yenilgisinin ardından moralleri bozan Kocaelispor’da 3-0’lık Çorum Futbol Kulübü galibiyeti camiayı kendisine getirdi. Bu hafta sonunu maç oynamadan geçirecek olan yeşil siyahlılar temsilcimiz 14 Kasım Çarşamba akşamı deplasmanda Afyonspor’a konuk olacak. Kalan haftalarda her 90 dakikanın kritik olduğu sezonda Afyon mücadelesi öncesi 1 haftalık kampa giren yeşil siyahlı temsilcimiz bu zorlu mücadelenin çalışmalarını aralıksız olarak Körfez Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde sürdürüyor.

KUVVET ÇALIŞMASI YAPTI

Yeni transferlerden İrfan Başaran’ın da yer aldığı önceki akşam yapılan antrenmana dizinde ödem oluşan Aydın Karabulut ile izinli olan yeni transfer Benhur yer almadı. Benhur dün sabah itibari ile takıma dahil oldu. Çalışma serbest ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından futbolculara Çağlayan Çağlar ve Ercan Ağaçe tarafından denge, kuvvet ve lastik çalışması yaptırıldı. Bu çalışmaların ardından dayanıklılık koşularına geçildi. Futbolcuların koşular esnasında zorlandıkları, Taner Gülleri’nin de kimsenin gözünün yaşına bakmadığı görüldü.

08 Eki 2020 - 17:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.