Kocaeli Öncü Gençlik'ten bir başarı daha

2015 yılında Kocaeli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) bünyesinde kurulup Futbol, Taekwondo, Karate, Geleneksel Okçuluk, Bisiklet, Güreş başta olmak üzere 10 branşta 900 sporcusuyla faaliyet gösteren, Geleneksel Sporların tanıtımı ve yaygınlaştırılması için birçok proje uygulayan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, yeni başarılar elde etmeye devam ediyor

ÖNCÜ SPOR TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINDA

18-23 Ocak 2020 tarihinde Ankara’da yapılan 2700 sporcunun katıldığı Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mahbube Mehlika TOZLU 46 kg’da Türkiye 3.sü olmuştu. TOZLU 3-5 Şubat 2020 tarihinde İstanbul‘da yapılacak olan Uluslararası Turkish Open müsabakasına Türkiye Taekwondo Milli Takım adına yarışmaya katılmaya hak kazanmış ve madalya maçında elenmişti.

GURUR VERİCİ BAŞARI

10-17 Mart 2021 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen, 46 ülkeden 1590 sporcunun katılım sağladığı 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında (Turkish Open 2021) Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mahbube Mehlika TOZLU 46 kg Genç Bayan kategorisinde bronz madalya kazanmıştır. Antrönör Sümeyye EKŞİ ve sporcumuzu tebrik ederiz.

16 Mar 2021 - 12:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.