Kocaeli’mizin Futbol Takımları Neler Yaptı?

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig gruplarında mücadele şehrimizin 4 takımı Belediye Derincespor, Darıca Gençlerbirliği, Gölcükspor ve Kocaelispor ligin 11.haftasında maçlarını dün oynadılar.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.ig’in 11.haftasında temsilcilerimizden Belediye Derincespor evinde Manisa ekibi Turgutluspor’u konuk etti. Darıca Gençlerbirliği ise diğer bir Manisa temsilcisine konuk oldu. Gölcükspor evinde Halide Edip Adıvarspor sporla karşılaştı. Günün diğer maçında da Kocaelispor, 1877 Alemdağ Spor’a konuk oldu.

TFF 3.Lig’in 11.Haftasında temsilcilerimizden Belediye Derincespor ve Kocaelispor rakiplerini yenmeyi başarırken Gölcükspor berabere kaldı, Darıca Gençlerbirliği mağlup oldu. Belediye Derincespor, Turgutluspor’u 2-0’lık skorla geçerken, Kocaelispor dış sahada 1877 Alemdağ Spor’a 6 gol attı ve sahadan 3-6’lık skorla ayrıldı. Gölcükspor ise Halide Edip Adıvar Spor’la 1-1 berabere kaldı. Haftanın üzücü sonucu ise Darıca Gençlerbirliği’nden geldi. Darıca Gençlerbirliği Somaspor’a 2-0 mağlup oldu ve haftayı puansız kapatan takımımız oldu.

Alınan sonuçlar ardından TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Belediye Derincespor ve Kocaelispor puanları yükseltirken Belediye Derincespor haftayı 6.sırada kapattı. Kocaelispor ise haftayı 22 puanla zirvede tamamladı. TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan temsilcilerimizden Darıca Gençlerbirliği haftayı 3.sırada kapatırken, Gölcükspor’da 11.sırada yer alarak haftayı tamamladı.

04 Kas 2019 - 09:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.