Kocaeli'de Kumar ve Tombala Uygulaması

Kocaeli’de Asayiş Dairesi koordinesinde yapılan 'Kumar ve Tombala Uygulaması’nda 3644 şahıs sorgulanırken 165 işyeri ve 36 dernek kontrol edildi. Kumar oynattığı belirlenen 3 iş yerine işlem yapıldı.

Kocaeli’de Asayiş Dairesi koordinesinde 375 personel ile 71 ekip halinde, günü 22:00-01:00 saatleri arasında 'Kumar ve Tombala Uygulaması’ yapıldı. Uygulamada 3 644 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan aranması bulunan 6 kişi yakalandı.

165 işyeri ve 36 dernek kontrol edildiği uygulamada 2 tombala ve 1 , kagit vb oyunu olmak üzere toplam 3 kumar oyunu ele geçirilirken 3 kişiye oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçunda adli işlem yapıldı. Kumar oynadığı belirlenen 19 kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 6080 TL idari para cezası tanzim edildi. 4 adet sigara makinası ele geçirilen 3 iş yerine 1072 sayılı Rulet ve Şans Oyunları Kanununa Muhalefetten işlem yapıldı. 1 iş yeri ve 1 derneğe sigara içmekten ve ruhsatı bulunmayan 3 iş yerine tutanak düzenlendi. Uygulama kapsamında 1 adet Glock marka silah ele geçirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından Kumar ve Tombala Uygulamalarının devam edeceği bildirildi.

26 May 2019 - 13:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.