Kocaeli'de koronavirüste son durum!

Sağlık Bakanlığı, 10-16 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

Türkiye'de illere göre 100 bin kişide görülen corona virüsü vaka sayıları açıklandı. Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İllerimizde bir haftada 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini bulabilirsiniz. Kısıtlama ve tedbirler artış hızını düşürmeye başladı. Bu düşüşü hızlı ve kalıcı hale getirmek için birlik olalım." notunu düştü.

Kocaeli'de 10-16 Nisan arasında Kocaeli'de 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayısı 666,41 olarak açıklandı. Kocaeli'de vaka sayısı haftalık 13 bin 328 olurken, ilimizde günlük vaka sayısı ise 1.904'e yükseldi. 3-9 Nisan haftasında ise Kocaeli'de haftalık vaka sayısı 10 bin 470 iken, günlük vaka sayısı ise 1.495 idi.

VALİ YAVUZ UYARDI

Vali Seddar Yavuz da açıklanan yeni harita sonrası şu paylaşımda bulundu: "Vaka sayları maalesef halen artmaya ediyor. Lütfen iftar programları yapmayalım. Kurallara uyalım!"

19 Nis 2021 - 10:14 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.