Kocaeli'de İlk Kez Kedi Güzellik Yarışması Yapıldı

Kedi Güzellik Yarışması olur mu demeyin, Maide Saltat'ın işlettiği petstopta, Kocaeli'de bir ilk gerçekleştirilerek kedi güzellik yarışması organize edildi.

Kocaeli'de bir ilke imza atan Maide Saltat,işlettiği petshopta Kedi Güzellik Yarışması düzenledi. Organizasyona duyurular sosyal medya üzerinden yapılırken yarışmaya 180 kedi başvuru yaptı. Sosyal medya üzerinden yürütülen yarışmada beğeni sayısına göre eleme yapılırken beğeni ve etkileşim sonucu önce 20 daha sonra 5 kedi sona kaldı...

Geriye kalan 5 kedi arasından birinci ise,jüri oylaması ile belirlendi...

Yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda finale kalan 5 kedi arasından 27 puanla 1.olan,Rüya Yaraman'ın sahiplendiği Deniz isimli kedi oldu.Yarışma sonucunda,2.Maya,3.Kimyon,4.Şila isimli kediler oldu. İlk beşte olmasına rağmen,engelli olduğu için yarışmaya gelemeyen ve ayrı değerlendirilen Pakize isimli kedi ise juri özel ödülü aldı.

Yarışmayı düzenleyen Maide Saltat,yarışma hakkında yaptığı açıklamada; Son dönemlerde artan hayvan cinayetleri ve iskencelerine karsi farkindalik yaratmak ve bütün hayvanlar güzeldir mesajini vermek istedik'' açıklamalarında bulundu. Sözlerinin devamında Saltat yürüttükleri askıda mama uygulamasından bahsetti...

22 Ara 2019 - 16:22 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.