Kocaeli’de Deniz Planı Yapanlara Müjde!

Hafta sonu deniz planı yapanlar için müjdeli haber Meteoroloji Müdürlüğünden geldi. Kocaeli’de bir süredir etkili olan sağanak yağış, kenti terk ediyor.

Kocaeli’de Deniz Planı Yapanlara Müjde!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, hafta sonu deniz planı yapanlar için müjdeli haberi verdi. Bugün, güne güneşle başlayan Kocaeli’de, yağmurun saat 15.00’e kadar süreceği, sonrasında ise kenti terk edeceği, yarın, hafta sonu ve ilerleyen günlerde de havanın güneşli olacağı, sıcaklığın artacağı açıklandı. Ancak deniz suyunun ısısının 14-15 derece seviyelerinde olması, deniz planı yapanları düşündürüyor.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre; bugün saat 15.00’e kadar hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacak, sonrasında hava açacak. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 28 derece olarak hissedilecek.

Yarın hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 30 derece seviyesinde seyredecek.

24 Ağustos Cumartesi günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 30 derece.

25 Ağustos Pazar günü hava az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 21, en yüksek 30 derece olacak.

26 Ağustos Pazartesi günü hava parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 22, en yüksek 30 derece olarak hissedilecek.

Orta vadeli tahminlere göre; 27 Ağustos Salı ve 28 Ağustos Çarşamba günü de hava güneşli olacak.

22 Ağu 2019 - 10:39 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.