Kocaeli’de 52 Doktor Koronavirüse Yakalandı!

Pandemi mücadelesinin en ön safında yer alan sağlık çalışanları koronavirüse yakalanıyor. Kocaeli’de Mart ayından bu yana 52 doktor koronavirüs oldu.

Koronavirüs ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları, koronavirüse en fazla yakalanan kesim oluyor. Kocaeli’de de bu süreçte çok sayıda sağlık çalışanı koronavirüse yakalandı.

Mart ayından bu yana Kocaeli Tabip Odası’na yapılan bildirimlerde 52 doktorun koronavirüs olduğu öğrenildi. 52 vakadan yaşamını yitiren olmazken aktif 8 vaka bulunuyor. 8 vakadan şu anda Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aydın Ünsal, İstanbul’da yoğun bakımdayken, 2 doktor hastanede, 5 doktor ise evinde tedavi ediliyor.

Kocaeli genelinde tüm sağlık çalışanlarından bilinen 30 aktif vaka olduğu belirtildi.

30 Eki 2020 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.