Kocaeli’de 1 Haftada 60 Uyuşturucu Operasyonu!

Kocaeli Valiliği tarafından son bir haftada uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarları ile operasyon sayısı ve işlem yapılan şüpheli sayıları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunuldu

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı. "halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda; il emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin 20.09.2020-27.09.2020 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 50 olayda toplam 94 şahsa adli işlem başlatılmış, bu şahıslardan 18’i tutuklanmış, 75 şahıs serbest kalmış, 1 şahıs adli makamlara mevcutlu çıkarılacaktır.”

Emniyet tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ise 317 gram Esrar, 9 gram Eroin, 1 gram Skunk, 49 adet Bonzai, 82 gram Metamfetamin, 4 adet Sentetik Ecza ele geçirildi. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda 1 adet Tabanca, 24 adet Fişek, 3 adet Hassas Terazi, 4 bin 310 TL elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ise 10 ayrı operasyonda gözaltına alınan 15 kişi gözaltına alındı. Bu şahıslar hakkında serbest yargılanma kararı verildi. Operasyonlarda 579 kök kenevir bitkisi, 1 kg 230 gram 6 mg Esrar ve 3 gram metamfetamin ele geçirildi.

28 Eyl 2020 - 13:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.