Kılıçdaroğlu yarın İzmit'e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın İzmit'e geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın (20 Ocak Çarşamba) Sakarya’da bir programa katılacak. Kılıçdaroğlu’nun program dolayısı ile İzmit’e de uğrayacağı, CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret edeceği öğrenildi.

TBMM Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç dün İzmit Belediyesinde bir araya geldi ve bu ziyaretin programı konuşuldu. Kılıçdaroğlu, İzmit’te Başkan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan ve Engin Özkoç tarafından karşılanacak. CHP Liderinin, saat 12.00’de belediyede olması bekleniyor.

19 Oca 2021 - 14:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.