Kentimizden Süper Lig'e Bir Futbolcu Daha Transfer Oldu

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada futbol takımları da transfer hareketliliğine başladı.Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe de bu süreçte kentimiz futbol takımlarından Gölcükspor'da forma giyen bir futbolcuyu kadrosuna kattığını açıkladı.

Kentimizden Süper Lig'e Bir Futbolcu Daha Transfer Oldu
Kentimizden Süper Lig'e Bir Futbolcu Daha Transfer Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Kentimizin Kırımızı-Siyahlı ekibi Gölcükspor son dönemde futbolcusu İsmail Yüksek'in adının Süper Lig ekipleriyle yazılmasından dolayı gündemdeydi. Başta Fenerbahçe olmak üzere Antalyaspor ve Trabzonspor'la da adı geçen futbolcunun transferinde neticeye ulaşıldı.

Fenerbahçe, Gölcükspor forması giyen İsmail Yüksek'i transfer ettiğini sosyal medya hesabından taraftarlarıyla ve takipçileriyle paylaştı. Daha önce de Gökdeniz Bayrakdar'ı, Antalyaspor'a yollayan kentimiz futbolu İsmail Yüksek ile birlikte bu sezon bir futbolcuyu daha Süper Lig ekiplerine yollmaış oldu.

İşte Fenerbahçe'nin Transferi Duyurduğu O Paylaşım:

08 May 2020 - 15:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.