Kartepe'nin Markası Olacak

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Av.M.Mustafa Kocaman, Uzuntarla Adige Kültür Derneği'nin ziyaret etti. Kocaman burada gerçekleştirdiği açıklamalarda “Kartepemizde markamız yoktu. Kartepemizin markasını oluşturacağız. Birçok marka olarak ürünümüz varken bunu başaramadık. Kartepe adı çok güzel bir markadır” dedi.

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Av.M.Mustafa Kocaman, 32 mahallede yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. STK’lara büyük önem veren Kocaman beraberinde İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak ve ilçe yöneticileriyle birlikte Uzuntarla Adige Kültür Derneği Başkanı Sedat Yenişen, yönetim kurulu ve dernek üyelerini ziyaret ettiler

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Yenişen "Kartepe'de yaşayan Çerkeslerin kültürlerini yaşamaları ve yaşatmaları amacıyla derneğimizi kurduk. Derneğimiz 7’den 77’ye kültürel faaliyetlerde bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepemizde markamız yoktu. Kartepemizin markasını oluşturacağız. Birçok marka olarak ürünümüz varken bunu başaramadık. Kartepe adı çok güzel bir markadır” dedi.

22 Şub 2019 - 16:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.