Kartepe’nin Çevreci Çocukları Belgelerini Aldılar

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, okullarında ve evlerinde Sıfır Atık Projesi’ne destek veren miniklere teşekkür belgesi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yeni atık yaklaşımı Sıfır Atık Projesi kapsamında Kartepe Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam diyor.

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Sıfır Atık Projesi Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kamu binaları, siteler ve okullarda sıfır atık kutularını dağıtmasının yanı sıra eğitimlerle de aralıksız devam ediyor. Sıfır Atık Projesi’ne destek vererek önemini anlatan Hacı Halim Karslı İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerine Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’ın katılımıyla teşekkür belgeleri verildi.

HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen Sıfır Atık Projesi’ne Kartepeli miniklerin destek vermesi bizleri sevindirmektedir. Bizde bu projenin idrakinde ve yaygınlaştırılmasında öncü kurumlardan biriyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu kadar duyarlı olması çevremizin korunmasında bizlere büyük destek vermektedir. Herşey geleceğimiz olan çocuklarımız içindir” ifadelerini kullandı.

20 Eyl 2019 - 15:02 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.