Kartepe'de “Şampiyon” Belli Olacak!

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Kulüpler Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Kartepe Kulüpler Arası Futbol Turnuvası’nda sona yaklaşılıyor.

Kartepe'de “Şampiyon” Belli Olacak!
Haber albümü için resme tıklayın

“En Büyük Şampiyonluk Centilmenliktir” diyerek Kartepe Belediyesi ile Kartepe Kulüpler Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği Kartepe Kulüpler Arası Futbol Turnuvası, Derbent Stadı’nda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor. Bu yıl 4 grupta 16 takımın mücadele ettiği turnuvanın grup maçları sona erdi.

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI 15- 16 AĞUSTOS’TA OYNANACAK

Kartepe Kulüpler Arası Futbol Turnuvası’nda çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu. Karşılaşmalar 15 Ağustos’ta Derbent Stadı’nda yapılacak.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Ateşspor-Şirinspor Derbentspor-Eşmespor Suadiyespor-Nusretiyespor Avluburunspor-Karatepespor

KARTEPE’DE KUPA SAHİBİNİ BULACAK

Kartepe Kulüpler Arası Futbol Turnuvası 24 Ağustos’ta oynanan final maçıyla sona erecek. Maçın hemen ardından düzenlenecek olan kupa töreni ile birinci olan takıma şampiyonluk kupası verilecek.

09 Ağu 2019 - 16:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.