Kartepe'de Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor

Kartepe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına sağlık ocakları, eczaneler ve bankalarla devam etti.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkili olan koronavirüsden (Covid-19) dolayı Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan önlemler aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatı ile belediye ekipleri gece-gündüz ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

TİTİZLİKLE DEZENFEKTE EDİLDİ

Kartepe Belediyesi dezenfekte ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren Acısu ASM, Arslanbey ASM, Derbent ASM, Eşme ASM, Köseköy İstasyon ASM, Köseköy Merkez ASM, Maşukiye ASM, Rahmiye ASM, Sarımeşe ASM, Suadiye ASM, Uzunçiftlik 01 Nolu ASM, Uzunçiftlik 02 Nolu ASM ve Uzuntarla ASM titizlikle temizlendi. Ekipler ayrıca eczaneler ve banka şubelerini de dezenfekte etti.

BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Belediye ekiplerimiz tarafından tüm Sağlık Ocakları, eczaneler ve banka şubeleri toplumsal alanlarda koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarımız rutin olarak devam ediyor. Kişisel ve toplumsal gerekli önlemleri alıp panik yapmadan mücadele ederek bu süreci birlikte atlatacağız. Kartepeli hemşehrilerimiz mecbur olmadıkça evlerinden çıkmasınlar” açıklamasında bulundu.

25 Mar 2020 - 14:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.