KARBAFED’den Hürriyet’e Ziyaret

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Fedarasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KARBAFED’den Hürriyet’e Ziyaret
KARBAFED’den Hürriyet’e Ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Mikail Kalyoncu “Sayın başkan seçilmiş olduğunuz İzmit Belediye başkanlık görevinizde öncelikle şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum.Sizlerin TBMM’sindeki Performansınızı biliyoruz.Mutlaka bu kent için değerli projeleriniz olacaktır.Bu kent için yararlı ve güzel projelerinizde sizlere destek vereceğiz.Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Fedarasyonu olarak yerel yönetimlerimize katkı sunmaya devam edeceğiz.Fedarasyonumuza katılma isteğinde olan 5 dernek var.Yönetim kurulu olarak değerlendirip bünyemize katacağız.Daha güçlü olarak Kocaeli’de yaşayan hiç bir Artvin’li hemşerimizi boynunu bükecek eylemde bulunmadan tüm hemşerilerimizi bünyemize katmaya devam edeceğiz”diyerek sözlerini tamamladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet” Sayın başkan Mikail Bey öncelikle şahsınızı ve yönetim kurulunuzu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.Kocaeli’de STK’ların çalışmalarını yakın takip ediyorum.Sizlerin yapmış olduğunuz çalışmalar gerçekten dikkatimi çekiyor. Kocaeli’de ciddi potansiyele sahip olan bir nüfusa sahipsiniz.Sizlerinde işlerinizde başarı dileklerimi sunuyorum.Bu kentin belediye başkanı olarak sizlere imkanlarım dahilinde destek verme gayreti içersinde olacağım.Bu kentin yönetiminde her zaman uyum içersinde olacağım.Asla seçim öncesi şahsıma yapılan karalama kampanyası içersinde olanları şaşırmaya devam edeceğim.Vatandaşım kavga istemiyor,milletim aş ve ekmek derdinde onların istekleri şahsımın ve yönetimimin önceliği olacaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Fedarasyon Başkanı Mikail Kalyoncu günün anısına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e seramik üzerine Fedarasyonun Logosu Basılı Plaket sunumunda bulundu.

Mikail Kalyoncu ve beraberinde Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Musa Özcan,Başiskele Artvinliler Derneği Başkanı Osman Özer,

KARBAFED Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Durmuş,Fuat Ellibeş,Fatih Yıldırım,Selçuk Çelebi ziyarete katılım gösterdiler.

19 May 2019 - 10:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.