Karaosmanoğlu "Şehrimizin Gelişmesinde En Büyük Güç Gençlerimizdir"

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Türk Ocakları Başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetimiyle olan buluştu. Gençlik üzerine değerlendirmeler yapılan görüşmede, zararlı akımların engellenmesi için yapılan çalışmaların öneminden bahsedildi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ağırlamayı sürdürüyor. Kocaeli Türk Ocakları BaşkanıYücel Alpay Demir ve yönetimiyle olan buluşmasında, şehrimizin kalkınması ve gelişmesinde en önemli gücün gençler olduğunu dile getirerek, bu noktada onlara hizmet eden STK’ların varlığından duyduğu memnuniyeti özellikle dile getirdi. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada gücünden söz ettiren bir ülke konumundaysa buna gençlerin çok büyük katkısı olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlik üzerinde çalışan STK’lara başımın üstünde yeri vardır. Zararlı akımlardan koruyan, insani değerlere sahip ve donanımlı neslin yetişmesi için çaba sarf eden Türk Ocakları’nı yürekten tebrik ediyorum” dedi. “TÜRKİYE, DÜNYANIN VİCDANIDIR” Türkiye’de artık tersine beyin göçünün yaşanması için artan teşviklerin yanı sıra millet olma şuurunun gençlerimize verilmesi için çalışan bir devlet yapısı olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyanın geldiği son durumu aslında üzülerek sizlerle birlikte müşahede ediyoruz. Türkiye 2002 yılından itibaren adım adım her daim ileriye atılmakta, bunu da gençlerine güvenerek gerçekleştirmektedir. Özellikle üniversite gençliğimizin sosyal hayatın içerisinde olması, bilim ve sanatla meşgul olarak kendilerini her alanda donanımlı yetiştirmesi bizler kadar STK’larımızında görevidir. Türkiye, dünyanın vicdanıdır ve adaletle birlikte huzurun yer yüzünde tesis edilebilmesini sağlayacak tek ülkedir. İşte bunu başaracak, gelecekteki yetişmiş insan kaynağımızın oluşmasında üniversitelerimize katkı sunacak ve onlarla yakından çalışacak milli şuuruna sahip sivil toplum kuruluşlarımıza dünden daha çok bugün ve yarın daha fazla ihtiyacımızvar” şeklinde konuştu. ALPAY, “ÜZERİMİZDE BÜYÜK BİR YÜK VAR” Kocaeli Türk Ocakları Başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetimi de ziyarette, özellikle üniversite gençliğine yaptıkları katkılar için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken, gelecekteki projeler hakkında da bilgilendirmeler yaptı. Tüm hizmetlerini gençlik üzerine kurguladıklarını belirten Alpay, “Üzerimizde büyük bir yük var. Sorumluluğumuzu çok iyi biliyoruz. Bunu başarmak için de yoğun biçimde çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti. İlkokuldan üniversite çağlarına kadar her an gençlerin yanında olduklarını da belirten Karaosmanoğlu, bu yolda koşmaktan vazgeçmeyeceğiz diyerek, “Şehrimizin imarı kadar gençlerimizin ihyasına da çok önem veriyoruz. En önemli hizmetimiz ve bakış açımız budur. Bu bakış açısının yerel yönetimler alanında Türkiye’ye model olmasında çok önemli önderliğimiz olmuştur” vurgusu yaparak sözlerini tamamladı. Ziyaret yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

27 Kas 2018 - 15:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.