KANDIRA KUMCAĞIZ'A 21 DÖNÜMLÜK YENİ MESİRE ALANI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kandıra İlçesi Kumcağız’da vatandaşların rahatlayıp nefes alacağı, 21 dönüm alana a tipi mesire alanı yapıla...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kandıra İlçesi Kumcağız’da vatandaşların rahatlayıp nefes alacağı, 21 dönüm alana a tipi mesire alanı yapılacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım, alt yapı, kültür ve spor tesisleri gibi birçok alanın yanı sıra, kent genelinde vatandaşların rahatlayıp ve stres atacağı mesire alanları da oluşturuyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesinin turizm beldelerinden Kumcağız’a 21 dönüm genişliğinde ‘a tipi’ mesire alanı yapılacak. Mesire alanın içerisinde birçok sosyal donatı inşa edilecek.
Kumcağız’da başlayacak mesire alanında 12 adet bungalov ev, kır lokantası, mescit ve giriş kontrol binası inşa edilecek. Mesire alanında vatandaşların araçlarını park etmesi için otopark, sportif faaliyetler için mini futbol sahası, çevre duvarları ve çevre duvar üstü ferforje yapılacak. Mesire alanına oturma bankı, kamelya ve çocuk oyun grupları yapılarak, sosyal donatı daha da zenginleştirilecek.
Çalışmaların 180 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

17 May 2018 - 14:08 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.