KANDIRA’DA ARTIK SU SIKINTISI YAŞANMAYACAK

Kandıra’da yapımı devam eden ve zaman zaman Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ı karşı karşıya getiren Namazgah Barajı...

Kandıra’da yapımı devam eden ve zaman zaman Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ı karşı karşıya getiren Namazgah Barajı ekim ayında tamamlanıyor.Barajın toplam maliyeti ise 150 milyon lira.

Kandıra’da yapımı devam eden ve zaman zaman Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ı karşı karşıya getiren Namazgah Barajı ekim ayında tamamlanıyor.Ak parti İl Başkanı Mahmut Civelek; İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İsu Genel Müdürü İlhan Bayram, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve İlçe başkanı Erdinç Şentürk ile birlikte baraj inşaatını gezdi.Gezi öncesi baraj inşaatı ile ilgili bilgiler veren İsu Genel Müdürü İlhan Bayram barajın ekim ayında bitirilmesi için çift vardiya çalışacaklarını ve 2014 yılının kış ayında barajda su tutulmaya başlanacağını söyledi.Bayram, barajın toplam maliyetinin 150 milyon lira olduğunu da sözlerine ekledi.Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ise burada yaptığı konuşmada baraja gölet yakıştırması yapan CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’a da yüklenerek ‘’onlardan hiçbir numara olmaz’’ dedi.Öte yandan yapılan bu barajla birlikte bu yaz su sıkıntısı çekilmemesi için barajın üst kısmında yapılan göletlerde su tutulmaya başlanacak.Kandıra’da zaman zaman yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı da bu şekilde aşılmış olacak.

08 May 2013 - 15:53 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.