İzmit'te Dehşet Anları: Çok Sayıda Yaralı Var

İzmit Orduevi mevkiinde meydana gelen kazada çok sayıda yaralı var… Merkez istikametinde seyir halinde olan Ergün Efe idaresindeki 41 J 0160 plakalı ö...

İzmit Orduevi mevkiinde meydana gelen kazada çok sayıda yaralı var…

Merkez istikametinde seyir halinde olan Ergün Efe idaresindeki 41 J 0160 plakalı özel halk otobüsü, kavşaktan dönen Zülfü Laçin idaresindeki 41 AZ 659 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazanın ardından kontrolden çıkan özel halk otobüsü önce kaldırıma çıktı ardından MOBESE direğine çarptı. Otobüste bulunan vatandaşlar büyük panik yaşarken, kendilerini dışarı attılar. Olay sonrası bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüsü, otobüs sürücüsü ve otobüste bulunan 5 kişi ile birlikte toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

13 Eki 2020 - 14:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.