İzmit Mezbahası’nda ön kayıtlar başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Solaklar yolu üzerinde bulunan Büyükşehir’e bağlı İzmit Mezbahası’nda kurbanlık hayvanlarını kestirecek vatandaşl...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Solaklar yolu üzerinde bulunan Büyükşehir’e bağlı İzmit Mezbahası’nda kurbanlık hayvanlarını kestirecek vatandaşların sıra beklemeden daha kolay bir şekilde sıra almaları için yeni bir uygulama başlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesi www.kocaeli.bel.tr üzerinden online sıra numarası alan vatandaşlar işlemlerini öncelikle elektronik ortamda yapıyor. Online başvuru yaparak geçici sıra numarası alan vatandaşlar, daha sonra büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için belirlenen ücreti bankaya yatırmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’ndan kesin sıra numarası alıyor.

NASIL SIRA ALINIR?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi www.kocaeli.bel.tr üzerinde aktif olan penceredeki formu eksiksiz doldurarak ön kayıt işlemini tamamlayan vatandaşlara, sistem tarafından otomatik numara veriliyor. İzmit Mezbahası Kurban Kesim Sıra Numarası Kayıt Sayfası’nda penceredeki boş alanlar doldurularak, sistem tarafından otomatik geçici sıra alınıp, ön kayıt işlemi yapılıyor.

BAŞVURULAR 2 EKİM’E KADAR
25 Eylül-2 Ekim 2014 tarihleri arasında Vakıflar Bankası E-5 İzmit Şubesi’ne ”İzmit İlçesi Kurban Komisyonu” adına açılmış bulunan 00158007293406168 No’lu hesaba büyükbaş için 180 TL, küçükbaş için 45 TL kesim ücreti yatırılıyor. Bu aşamadan sonra 25 Eylül-2 Ekim 2014 tarihleri arasında mesai saatleri dahilinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’na gelinerek, banka tarafından verilen dekont görevli personele ibraz edilip, ön kayıtta alınan geçici sıra kesin sıraya dönüştürülüyor ve kayıt işlemi tamamlanıyor.

29 Eyl 2014 - 09:14 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.